TOMÁŠ MUHA

Svoji kuchařskou kariéru začal na středním Slovensku kde vařil a provozoval malý penzion v Štiavnických vrchoch.

Později se přesunul do Bratislavy kde se podílel na otevření restaurace Pub u Zeleného Stromu, která se po krátkém čase stala jednou z největších a nejnavštěvovanějších podniků v okolí.

V Praze sbíral několik let zkušenosti v podnicích se zaměřením na českou a středoevropskou kuchyň až po čase přijal nabídku pracovat na unikátním projektu pivovaru.

V současnosti působí jako šéfkuchař na Lodi Pivovar v centru Prahy, která vyniká unikátním spojením pivovaru a staročeské kuchyně.

„V projektu Chefs4You pracuji, protože mám možnost spolupráce s profesionály a zároveň vynikajícími kolegy kuchaři, s kterými můžeme spojit svoje síly a vědomosti a díky tomu pomáhat ostatním, aby se jim pracovalo lépe a efektivněji“