ROMAN SYNEK

Po vystudovaní známe pražské školy Hotelnictví a gastronomie v hotelu Internacionál začal svou kuchařskou kariéru v Grand Hotel Bohemia Praha v restauraci Franz Josef, kde pod vedením Martina Čížka sbíral první zkušenosti s fine diningovou gastronomií.

Poté zamířil na druhý břeh Vltavy do restaurace Občanská plovárna kde zpočátku vařil středomořskou a českou kuchyni a potom thajskou kuchyni . Zde sbíral zkušenosti, co by šéfkuchař s restauračním provozem, cateringem, gala večeřemi, a hlavně rauty až pro 2500 osob. Občanská plovárna pod jeho vedením dostala ocenění Thai Select a Thai Select Premium, které si byl s jeho týmem vyzvednou v Bangkoku.

Po dlouhých, krásných 12 letech se přesunul do známé a vyhlášené restaurace Villa Richter kde je na pozici zástupce šéfkuchaře pod vedením známého slovenského šéfkuchaře Petera Ftorka.